Θα
χρειαστείς:
·
1,5 φλ. αλεύρι (ολικής ή γ.ο.χ.)
·
1,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
·
¾ φλ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη
·
1 βανίλια σε σκόνη
·
1 πρέζα αλάτι
·
Λίγο κανέλα
·
1 κ.σ. ξίδι
·
½ φλ. ελαφρύ λάδι
·
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
·
Φυσικό χυμό από 2 πορτοκάλια με 1 κ.σ. μαγειρική
σόδα
·
Κράνμπερις
Ψήνεις
στους 200ο C
για
30-35΄ ανάλογα τον φούρνο
Καλή Απόλαυση!
Tips:
·
Ελέγχεις το κέικ αν έχει ψηθεί με τον εξής
τρόπο: το μαχαιρώνεις στην καρδιά του (στο κέντρο) και αν το μαχαίρι βγει
στεγνό τότε είναι έτοιμο, αν όμως βγει στο μαχαίρι ωμή ζύμη τότε θέλει και άλλο
ψήσιμο.
Μπορείς
να απολαύσεις το λαχταριστό κέικ:
·
Σαν γλυκό στο απογευματινό σου γεύμα
· Στο πρωινό σου γεύμα μαζί με 1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου και 1 μήλο με κανέλα
Κάθε κείμενο και εικόνα είναι πνευματική ιδιοκτησία του Blog “Φτιάξε εσύ την πυραμίδα της διατροφής σου”. Έτσι, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση των εικόνων και του κειμένου χωρίς την άδεια του δημιουργού του. Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΔΕΡΑΤΟΥ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ, PILATES TRAINER
Blog: stellasideratou.blogspot.com – ΦΤΙΑΞΕ ΕΣΥ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΟΥ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου