ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
1)
Πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και
αντικαρκινικών ουσιών
2)
Περιέχει τέσσερις φορές περισσότερο β-
καροτένιο και τριπλάσια ποσότητα ωχρίνης από το μπρόκολο.
3)
Πλούσιο σε φυτικές ίνες που βοηθούν στη
μείωση της χοληστερόλης
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
-Δεν ενδείκνυται σε
άτομα με λίθους στα νεφρά διότι διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε οξαλικά.
àΟρισμένες
αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει εξουδετερώνονται με το μαγείρεμα. Είναι
προτιμότερο να καταναλώνεται ωμό ή ελαφρώς μαγειρεμένο.
Κάθε κείμενο και εικόνα είναι
πνευματική ιδιοκτησία του Blog “Φτιάξε εσύ την πυραμίδα της διατροφής σου”.
Έτσι, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση των εικόνων
και του κειμένου χωρίς την άδεια του δημιουργού του. Με επιφύλαξη για κάθε
νόμιμο δικαίωμά μας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου